Padariau In Pyre Need Quest’ą

Sveiki,

neseniai pasidariau naująjį RuneScape Quest’ą – In Pyre Need. Na, pirmas įspūdis nelabai koks, bet čia nebent dėl Quest’o sudėtingumo… Tiesą pasakius, skųstis nelabai galiu, nes Jagex patys pranešė, kad jie tenorėjo pristatyti naują Summoning monstrą, bet kadangi Pheonix’as toks galingas ir legendinis paukštis, jie nusprendė sukurti jam šiokį tokį Quest’ą.

Quest’ą pradėjau netoli Piscatori Fishing kolonijos, ten prie urvo manęs paprašė pagalbos vienas Guthix pasekėjas. Kaip jau minėjau Quest’as labai trumpas, bet požemis gana grąžus ir Pheonix sargai gana įdomūs.

pozemis

Pheonixas taip pat gražiai padarytas… Ypač graži scena kai aš ją (berods, kad ją) sudeginau…. Muhahahhaaaa… 🙂   Šiaip jei kam įdomu, Pheonixas tai toks magiškas paukštis kuris mirdamas sudega ir atgimsta iš savo pelenų.

burn

Kalbant apie atlygį, tai jis gana neblogas, nes Quest’as yra labai trumpas. Jo metu tereikia pereiti per nepavojingą urvą, nusiskinti penkių medžių šakelių ir suvijus krepšį padegti Pheonix. Tai gi, nemokamas Exp už menką vargą. Bei galimybė išsikviesti legendinį Pheonix (deja tam jums reiks 72 lvl Summoning (aš jo neturiu jei ką 🙁 )).

end

Tiesa, baigdamas norėčiau pastebėti, kad kaip dalį atlygio Pheonix leidžia jums ją iškviesti į kovą (tik sykį į dieną) ir nugalėjus gauti 5k Slayer Exp bei 5 jos plunksnas (jos reikalingos Pheonix Summoning Pouch gaminti). Reiktų dar pasidomėti šiuo Slayer Exp, nes turiu sulaukėjusį Jade Vine Ardougnėje, kurio mirtis irgi man duoda Slayer Exp, galbūt tai galėtų būti panaudota dieniniam Slayer Exp rinkimui (hmmmm). Be to, panašu kad Pheonix sargai jums taip paprastai nebeleis iki jos nusigauti, tad galbūt jie ką nors gero meta? Tuo irgi reiktų pasidomėti 🙂

Palikite komentarą

Jūs turite būti prisijungę, kad galėtūmėte komentuoti.





RuneScape Enciklopedija © 2007-2008 RsE.Lt komanda
RuneScape is a trademark of Jagex Ltd. © 1999-2008 Andrew Gower and Jagex Ltd.
Hey.lt - Interneto reitingai, lankomumo statistika, lankytoj skaitliukai