Elemental Workshop IV

Sveiki,

taigi šį penktadienį nelabai turėjau ką veikti, tad nusprendžiau pasidaryti ne taip seniai atsiradusį RuneScape Qeust’ą – Elemental Workshop IV 🙂 Ne pats įdomiausias Quest’as, bet turi gana įdomią istoriją ir Elemental šarvai kartais domina savo išvaizda.

Pats Ques’tas nėra sunkus ir jo metu nereikėjo susikauti su jokiu monstru… Aišku, reikėjo nukalti kelias akmenines pabaisas, kad gaučiau Elemental rūdos 😉 Prieš pradedant Quest’ą, reikia pasigaminti bent du Primed Bars (reikia apdirbti Elemental Bar ant konvejerio), kad jo metu, galėtumėte pasigaminti reikiamus daiktus.

Galiausiai prasideda pats Quest’as. Mano nuomone jis susidaro iš dviejų dalių 🙂 Pirmojo dalyje, teko išspręsti galvosūkį su šviesomis ir stulpais, kurio pats net nebandžiau spręsti… Iškart pasižiūrėjau Guide 😀 Sėkmingai išsprendus galvosūkį, yra įkraunama Cosmic mašina ir eina įkrauti 1 Primed Bar su Cosmic energija.

Išsprendus galvosūkį, atgijo Automatronas ir atrakino įėjimą prie Chaos mašinos 🙂 Čia reikėjo padirbėti su RuneScape stiliaus kompiuteriu 😀 Ant konvejerio buvo dviejų tipų blokai, kurių kombinacijos nurodydavo, kaip turi elgtis Automatronas. Šiek tiek pavedinėjus komandas (gana ilgaiiiiii), Automatronas pagaliau galėjo užkurti Chaos mašiną…

Ir įkrovęs Elemental Bar su Chaos energija, pasigaminau Chaos (o gal Chaotic?) Boots ir užbaigiau Quest’ą 😀 Apibendrinant Quest’ą, jis buvo gana įdomus, tik neįsivaizduoju savęs sprendžiančio šiuos galvosūkius ir bandančio praeiti juos pačiam… Nors, šio Quest’o galvosūkiai man pasirodė lengvesnis nei praeitos dalies 🙂

Reward kaip matote – nieko gero… Bet galbūt nėra ko verkti, nes šie Quest’ai yra skirti gana žemo lvl žaidėjams…

P.S. Quest’ą dariau pagal RuneHQ Guide: http://runehq.com/guide.php?type=quest&id=1094

Palikite komentarą

Jūs turite būti prisijungę, kad galėtūmėte komentuoti.





RuneScape Enciklopedija © 2007-2008 RsE.Lt komanda
RuneScape is a trademark of Jagex Ltd. © 1999-2008 Andrew Gower and Jagex Ltd.
Hey.lt - Interneto reitingai, lankomumo statistika, lankytoj skaitliukai